Het laatste nieuws

Al het nieuws over de windmolens

We begrijpen dat het lastig wordt om alles bij te houden. Daarom gaan wij dat voor u proberen te doen. Vanaf nu zal 't Fabriekske enkele nog het belangrijkste nieuws over windmolens plaatsen.

Buurtbewoners tegen windmolens

Als ware Don Quichots hebben de buurtbewoners van onze wijk de krachten gebundeld om ten stijde te trekken tegen de windmolens.

Meer info over de windmolens

In het Nieuwsblad lezen we vandaag wat meer informatie over waar de windmolens komen te staan in Nolimpark.

Weer een windturbineproject

Op 13 februari 2024 kregen wij een brief in de bus die blijkbaar al op 31 januari 2024 was geschreven. Als bewoner van een locatie die dichtbij de locatie van de plannen ligt ontvangen we allemaal zo'n brief. Een nieuw windturbineproject voor Nolimpark.

Deze website beter op mobiel

We hebben gezorgd dat deze website nu ook beter te gebruiken is vanaf mobiele apparaten. Door deze aanpassing kan je nu voortaan ook alle informatie op deze website op een fatsoenlijke manier lezen vanaf een mobiele telefoon of tablet.

Een veiligere wijk

De gemeente Pelt wil de veiligheid en leefkwaliteit van voetgangers en fietsers in de dorpskernen verbeteren en zal hiertoe enkele ‘snelle verbeteracties’ uitwerken en op het terrein uittesten. Voor Overpelt-Fabriek starten deze testen op het terrein op maandag 24 april.

 

De redactie van 't Fabriekske is altijd op zoek naar nieuws. Heeft u iets beleefd of een verhaal dat de moeite waard is om met de wijkbewoners te delen. Laat het ons dan weten.
Maak gebruik van het contactformulier onderaan deze website of stuur een e-mail naar redactie@fabriekske.be

Ga naar het volledige nieuwsoverzicht

 

Contact

Ongeldige invoer